Stories about YOU and ME
Two novel from HIM ! :-D
Tuesday, March 12, 2013 • 3/12/2013 08:34:00 PM • 0 comments



Assalamualaikum . Hai semua . Apa kahabar ? Harap semua sihat . Mulakan hari anda dengan senyuman . :-D . Sepatutnya aku perlu update story nie dekat blog kesayangan aku nie hari jumaat hari tu . Tapi disebabkan faktor usia yang semakin meningkat nie , *tuaaa . Haha . Lupa habis . Malam nie baru aku teringat . Hehe . Tajuk di atas ? Ye , aku nak bagitau yang dia menggunakan baucer buku yang diberi oleh kerajaan kepada dia dengan sebaik boleh . Haha . Disebabkan cinta hati dia yang comey lagi ayu nie yang paling dia sayang , jadi dia belanja laaa aku 2 buah novel . Hahaha . Gua macam tak caya ja . Gua hanya gurau-2 je suruh dia belanja gua novel tapi rupanya dia ambil serius . Aku pun apa lagi , serius suka dan gembira . Gila kalau tak gembira kan . Haha . Prince charming aku tu dah la susah nak belikan aku hadiah . Jadi , sekali dia bagi , aku amat-2 hargai . :-D *senyum sampai ke telinga . Hehe . Okay , kembali bersama balik . Haha . Hari jumaat hari tu , sebelum aku pergi pasar malam dengan best friends aku iaitu Alya dan Natasya , kami lepak dekat taman sambil tunggu prince charming aku datang . Aku jumpa kejap je dengan dia . Sibuk katanya . Malu-2 bila nak jumpa . Haha . Ye la , dah lama tak jumpa . Rindu gila dekat dia . Kay , over lak kan . Padahal sebelum tu dah skype sampai tertidur . Haha . Di atas tu gambar novel yang dia bagi . Sweetkan tajuk novel yang dia bagi untuk aku . Jangan cemburu . Haha . kay , aku agak pening dengan apa yang aku taip nie , jadi aku rasa lebih baik aku undur diri . Hehe . Maaf , kalau story agak tunggang tebalik . Hehe .

I wanna say..


Welcome to my blog . Do follow if you are happy with my sweetie blog :) If not , GET OUT FROM HERE !

Profile
Prince Charming
Tagboard